Tänään on tosiaan ollut lämmintä vaivaiset 26 astetta. Aamulla oli seitsemän aikaan niin pilvistä, että päätettiin jättää uimareissu väliin. Sitten tulikin nukuttua puolille päivin :) Luin kirjaa jonkin aikaa ja sitten oon surffaillu netissä ja kuunnellut joitain ohjelmia netistä.

Eilen illalla tilatiin kreikkalaisen opiskelijan avulla suolaiset krepit iltapalaksi :) Oli hyvää ja syön kyllä toistekkin. Ensi kerralla haluan valita itse täytteet.  Valmiissa täytteissä oli pekonia, tomaattia, kanaa ja juustoa, hintaa yhdelle krepille tuli 3,70 (ilmainen kuljetus).

Koulun ruoat oli tänään taas sitä samaa. Perunat oli todella outoja, suolaisia ja ilmeisesti sitruunaisia..söin lihaa ja vaaleaa leipää, todella kevyttä ja terveellistä :) Saa nähdä mitä illalliseksi on luvassa, toivottavasti jotain hyvää. Tämän kesän jälkeen osaa kyllä arvostaa suomalaista kouluruokaa :)

Huomenna onkin sitten ne viikon ainoat markkinoinnin tunnit, kreikaksi, eli ei varmaan mitään uutta tartu päähän :) Mutta ollaan ainakin paikalla.