Ukkonen tuli siis niin kuin oli luvattu. Täällä salamoi vieläkin, ehkä ne ovat niitä elosalamoita, koska jyrinää ei kuulu ollenkaan.

Tulin äsken keskustasta, kävellen :) Tulipahan edes vähän liikuttua, vaikka ne lenkit on jääneetkin vielä väliin. Kävin syömässä Creppejä bulgarialaisen vaihtarin kanssa. Täytteet voi valita joka suolaisena tai makeana. Itse otin valkosuklaata, tiramisua ja kirsikoita, oli kyllä hyvää :) Ehkä ensi kerralla maistan sitten suolaista versioita, nekin näyttivät herkullisilta. Väliin voi muun muassa valita erilaisia juustoja, kinkkua, herkkusieniä, kanaa tai tomaattia.

1243629311_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kävin myös ostamassa itselleni uuden kirjan luettavaksi, saa nähdä millainen se on. Aika huonot valikoimat on noita englanninkielisiä romaaneja, vaikka yritin etsiä isoimman kirjakaupan mitä löysin. Pokkari maksoi 12,50 €, eli ei myöskään halvimmasta päästä. Mutta pääasia että on jotain lukemista :)

Pääsin kirjakaupassa todistamaan kreikkalaista "tehokkuutta". Kassalla olevasta tietokoneen hiirestä oli patterit lopussa ja tyttö testaili eri pattereita lähes 10 minuuttia, ennen kuin sai hiiren toimimaan. Ja minä kiltisti odotin että pääsen maksamaan ostokseni :) Hiiri oli muutenkin teippailtu kasaan ja mietinkin että olisikohan aika vaihtaa kokonaan uusi hiiri :P Mutta näin täällä Kreikassa, ihmisillä ei tunnu ikinä olevan kiire minnekkään :)

1243629910_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Huominen reissu rannalle jää ilmeisesti väliin, koska kelit eivät ole ihan kohdallaan. Sunnuntaina on kyllä päästävä sinne, mikäli junia vain kulkee sopivasti. Tänään oli hiostava ilma vaikka lämpötila ei ollut korkea. Varmaankin sade ja ukkonen tekivät ilmasta todella kostean. Sunnuntaina siis sitten uusi yritys :) Täällä mikään ei ole niin varmaa kuin epävarmaa.