1244830817_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä on nyt sitten kuva uusista kengistäni :) Tykkään niistä todella paljon, enkä usko että Suomessa tulee ihan heti samanlaiset vastaan, toivottavasti ainakaan:) Harmittaa kun pitää odottaa vielä ainakin lähtöön asti, että saan laittaa ne jalkaan. Ehkä pistän ne koneeseen ja läkähdytän itseni :) Muutenkin pitää miettiä mitä sitä mukaansa ottaa.

Olen ostanut täältä kahdet sandaalit ja nuo tennarit. Mukana on myös varrelliset kengät, kävelykengät ja lenkkarit. En todellakaan ymmärrä miksi meidän piti ottaa mukaan varrelliset kengät, tuskin ollaan mihinkään metsään enää menossa. Painoa noista kengistä kertyy, se on selvää. Mutta pitää nyt katsoa mitä teen noiden tavaroiden kanssa..

Luulen että se huominen rantareissu jää väliin, ei yhtään kiinnosta mennä sinne kun ei voi olla auringossa eikä uida meressä. Ja nyt meillä on tuuletin viilentämässä huonetta pahimman kuumuuden aikaan :) Sain ensi viikolle sovittua reissun Plastira-järvelle, joten siellä ainakin pääsee sitten uimaan, eikä tarvitse pelätä että suolainen vesi kirvelee ihoa.