Juu eli tänään ei kaikki mennyt ihan putkeen:) Jääkaapin valokotelo on irronnut muutamaan otteeseen kun olen laittanut tavaroita ylähyllylle( alahylly on S:n käytössä). No tänään S totesi muutamaan otteeseen, että jääkaapin valo ei pala enää. Minä sitten siitä päättelin että asia vaivasi häntä ja rupesin irrottamaan lamppua, ja POKS. Äkkiä vetäisin käden ulos jääkaapista ja huomasin että jääkaappi sammui kokonaan, samoin tuuletin, ja tietokone. Valotkaan eivät menneet päälle, hienoa. 

Asuntolan "esimies" ei ollut paikalla, eikä löydetty koululta ketään auttamaan. Eräs poika sanoi että seitsemältä joku mies tulee ja voi sitten auttaa( kello olis silloin n. 17.30). Eipä siinä sitten auttanut kuin odottaa. Minä söin pakastelokerosta hätäpäissäni jäätelöpuikon, ettei mene hyvä jäätelö hukkaan :) Kello tuli seitsemän eikä ketään näkynyt, ei edes vartijaa. Päätettiin laittaa yhdelle opettajalle viesti ja 5-10 minuutin kuluttua paikalle ilmestyi "esimies"(jota hän teknikoksi kutsui). Hän poisti valon ja jotain muutakin jääkaapista ja kävi varmaan vaihtamassa sulakkeen alakerrassa. Huomenna saadaan uusi valo jääkaappin ja kaikki toimii nyt entiseen tapaan :)

Ensi kerralla jätän nuo hommat toisille :) Kotona ei ole näin ikinä käynyt, mutta ei se valo sitten varmaan kuitenkaan ollut palanut kerta se poksahti niin iloisesti...

1245354643_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näin iloisesti ruosteisesta räystäsputkesta tuli vettä,kun odotettu sade saapui ukkosen saattelemana yhdeksän aikaan. Minun piti mennä ihan ulos ihailemaan salamointia :) Ja nyt on myös tietysti ihanan viileää. Projektikin edistyi 2 sivua ukkosen aikana, enää 6 jäljellä :)