Eilen/tänä aamuna olin ensimmäisen kerran klubilla täällä Kreikassa. Lähdettiin paikan päälle joskus vaille kaksi, eli suhtellisen myöhään. Klubi oli keskustan ulkopuolella, noin 4-5 km päässä. Paikan päälle päästyämme ensimmäinen hämmästyksen aiheeni oli se, että klubi olikin ulkona :) Kukaan ei ollut maininnut asiasta mutta tämä oli positiivinen yllätys.

Porukkaa oli tosi paljon, jonka takia ei tarvinnut maksaa sisään (7€, johon sisältyy 1 paukku). Juomat on meikäläisittäin kalliita, kaikki juomat 7€, myös olut. Ja ilmeisesti drinkit maksavat 9-10 €, esimerkiksi valkovenäläinen. Eli eipä siellä tullut sitten paljoa juotua, varsinkin kun mukana oli vain 25, josta piti maksaa taksi molempiin suuntiin :) Tässä kuvaa "keskiöstä".

1246193211_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä paikassa ei ollut kuin 1 paikka missä istua ja se oli ilmeisesti maksullinen. Baaritiskeillä oli jakkaroita, mutta meidän saapuessa paikalle siellä oli tosi paljon porukkaa. Myöskään tanssilattiaa ei täällä ollut. Siis mitä, ei tanssilattiaa!! Kaikki seisoivat kuin suolatut muikut paikoillaan ja osa yritti tanssia tuuppien samalla vieressäolijoita. Ei oikein minun makuun.

Olihan siellä paljon hyvääkin. Tuo ulkoilma juttu oli tosi kiva, välillä paukahteli raketit ja jossain vaiheessa soi Michael Jacksonin Beat it samalla kun video näkyi isolla skriinillä. Jälleen kerran kaikki seisoivat kuin suolatut muikut, en tiedä oliko se jonkinlainen "hiljainen" heti tai jotain. Ja olihan siellä viihdykettä miespuolisillekkin(joita oli muuten siellä suurin osa) :)

1246193975_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämän lähemmin en taida tanssijoita näyttää, koska en tiedä onko se "sallittua". Kuten kuvasta näkyy, naiset olivat muutaman biisin ajan tapahtumien kaskipiste :) Parin tunnin aikana he esiintyivät ehkä 3-4 kertaa. Vaille neljä oli osa porukasta lähdössä pois ja minä tietysti innokkaimpana myös lähtemään mukaan :) Jalat alkoivat siinä vaiheessa olla aika muussia seisomisesta ja väsymys painoi päälle. Porukkaa tuli koko ajan lisää, ja mikä mielenkiintoisinta, autoilla. Parkkipaikka ja tienvierustat olivat täynnä autoja. Tämäkin on jonkinsortin ero suomalaiseen juomakulttuuriin :) Tosin en voi mennä vannomaan että kaikki kuskit olisivat selvinpäin...

Tässä vielä kuva S:n synttärilahjasta, jonka ostin torstaina. Nyt uskallan laitta kuvan tänne kun lahja on jo luovutettu :) Paketti oli niin kaunis että oli pakko ottaa siitä kuva. En arvannut paketointia pyytäessäni millaisen luomuksen hän siitä tekee. Ai niin ja itse lahja oli Hello Kitty-kukkaro/pussukka, joka ilmeisesti oli myös lahjan saajan mieleen.

1246195108_img-d41d8cd98f00b204e9800998e