1242679625_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässä siis ne uudet sandaalini, jotka osoittautuivat tänään huonolaatuisiksi :( Kävellessäni keskustassa jalkani vähän luiskahti maassa ja yksi remmi repesi irti pohjasta :o Olen todella pettynyt..yritän korjauttaa kengän suutarilla, saa nähdä mitä on tehtävissä. Kai sen liimalla saa jotenkin korjattua :)

Kenkien hajoaminen ei kuitenkaan hidastanut matkaani kun kerran olin liikkeelle lähtenyt. Keskustassa hyppäsin bussiin, joka menee 15 minuutin matkan päässä olevalle ostarille. Kävelin Jumbo:n ja ostin sieltä hyttysverkon. Vaihtoehtoina oli valkoinen( pieni) vauvojen verkko tai vaaleanpunainen unelma pikkutytöille. Nyt istun täällä vaaleanpunaisen unelman alla, suojassa ötököiltä :) Onhan tämä aika irvokkaan näköinen perhosineen ja vaaleanpunaisine höyhenineen, mutta hyödyllinen kapistus.

Tänään oli siis taas yksi niistä päivistä kun ei tehdä oikeastaan mitään, istutaan vaan ulkona ja tuumaillaan. Ensi maanantaina on ehkä luvassa opintomatka Halkidaan, kahden päivän reissu. Sitä ennen pitää yrittää keksiä jotain ettei tänne ihan sammaloidu.