Sovin eilen illalla, että lähden Dessin kanssa markkinoille ja S:kin päätti lähteä mukaan. Harmikseni huomasin paikan päällä, että kamera jäi asunnolle, joten kuvia paikan päältä ei ole. Ensi kerralla korjaan asian :) Paikka kuhisi taas ihmisiä, en hirveästi tykkää kun joku tönii koko ajan ja hedelmätkin liiskautuu siinä samalla :) Myytävänä oli muun muassa hedelmiä, pähkinöitä, oliiveja, yrttejä sekä erilaisia vaatteita. Ai niin ja kalaa...lemu oli jälleen kerran kuvottava. Jotenkin aina herää epäilys siitä, ovatko kalat varmasti tuoreita/syötäviä. Lähestulkoon kaikki kalakaupat haisevat todella pahalle jo monen metrin päähän.

Paikan päällä olisi varmasti mukavampi kierrellä ilman painavia hedelmäkasseja, ihan vaikka vaan ottamassa valokuvia. Ehkä ensi viikolla teenkin niin, että lähden kameran kanssa matkaan, enkä juuri ostele mitään. Tällä kertaa ostin kirsikoiden lisäksi appelsiineja, sekä tarvikkeet kreikkalaiseen salaattiin. Oliivit puuttuvat, koska en valitettavasti tykkää niistä ollenkaan. Ja tajusin juuri äsken, että unohdin ostaa fetajuuston. Minulla oli kyllä muutenkin tarkoitus käydä viimeistään huomenna ruokakaupassa, joten ei hätää.

Hinnat olivat jälleen kerran naurettavan halpoja. Tarvitsin salaattia varten kurkun, eurolla sai neljä kurkkua joten nyt minulla on sitten niitä ihan liikaa. Paprikoita sain sentään ostettua vain 3 ( 10 senttiä/kpl). Kirsikat oli 2 € kilo ja appelsiinit taisivat olla 0,75/kg. Super marketissa hinnat ovat paljon korkeammat, joten jos tykkää syödä paljon hedelmiä ja vihanneksia, kannattaa poiketa aina kerran viikossa markkinoille :)

Koska meillä oli niin paljon kasseja ja on niin kuuma, otimme taksin asuntolalle. Kolmelta hengeltä 1 euro per nenä :) S:n appelsiinit vierivät vauhdikkaan matkan aikana pitkin takakonttia :) Minulta ei onneksi karannut kuin 2 tomaattia. Ihme on jos huomenna ei ole hartiat ja käsivarret kipeänä hedelmien kantamisesta :) Tunsin välillä itseni aasiksi raahatessani lukuisia kiloja hedelmiä ja vihanneksia ympäri keskustaa.

1245233216_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ilman Bepanthenia auringonpolttamieni paraneminen olisi kestänyt varmasti paljon pidempään ja ollut vielä kivuliaampaa. Toinen tuubi on menossa, toivottavasti ei tarvitse ostaa enää yhtään lisää. Kuvauspaikkana toimi kuppainen ikkunalautamme, noita ikkunoitakaan ei ole varmaan ihan äsken pesty :)

1245233545_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sain muuten eilen pojilta uuden nimen :) Harris( en tiedä miten se kirjoitetaan) totesi että sinun nimi on liian vaikea, joten sanon tästä lähtien sinua Eleniksi. Nyt myös Agillos käyttää tuota Eleni nimeä, vaikka osaa ihan hyvin lausua minun oikean nimen. Ihan turha niille on enää mitään sanoa, yritin kyllä :)

Eilen pojilla oli myös joku lapsetus-päivä. He sanoivat minulle että kuudelta on paloharjoitus. Sanoin heillä että huijaatte,kovasti vakuuttelivat että eivät. Kreikkalaiset tytöt vieressä totesivat että, älä usko mitä ne sanoo, laskevat aina leikkiä. No kuuden aikaan satuin olemaan ulkona ja kuulin sireenin äänen, poikien ikkunasta :) He kysyivät aikaisemmin mikä on suomeksi fire ja eikö sieltä ikkunasta kuulunutkin : tuli, tuli :) En voinut kuin nauraa. Molemmat olivat myös laittaneet vihreät paidat päälleen, jotta olisivat samaa "tiimiä". Että näin täällä.