Kaikille niille, jotka ihmettelevät mitä teen täällä Karditsassa, seuraava tiedoksi :) Olemme luokkakaverini kanssa suorittamassa työharjoittelua, emme siis opiskelemassa. Olemme kuitenkin käyneet opettajan pyynnöstä markkinoinnin tunneilla, jotka ovat kreikaksi. Ilmeisesti heille on tärkeintä läsnäolo tunnilla.

Kreikkalainen mentaliteetti ei muutenkaan ole ollenkaan samanlainen kuin Suomessa, täällä asiat otetaan rennommin ja niiden annetaan mennä omalla painollaan. Luulen, että monet täällä asuvat ovat sen huomanneet ja siihen on vain sopeuduttava. Tällä hetkellä työskentelemme projektin parissa, joka koskee puu-ja huonekaluyritysten jakelukanavia ja logistiikkaa( Distribution channels and logistics in wood and furniture enterprises).

Opiskelu/työpaikkana toimii Technical Educational Instutut of Larissa( Karditsan yksikkö), jossa opetetaan muun muassa puu-ja huonekalusuunnittelua ja teknologiaa. Ja kyseessä on siis korkeakoulu. Eli tällaistä tietoa niille, jotka asiaa ovat ehkä miettineet :)