Läksin tänä aamuna liikenteeseen ennen yhdeksää, että välttäisin pahimman kuumuuden kauppareissulla :) Tärkein asiani kauppaan oli tämä:

1244709335_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eli hyttysmyrkkyä karkoittamaan yölliset vieraat. Jos nyt oikein tulkitsin pakettia, niin tuon pitäisi kestää 40 yötä. S:llä on ollut karkoitin öisin seinässä, mutta ei siitä ole juuri apua minulle. Ilmeisesti vaikutusalue on aika rajoittunut tai sitten ötökät vaan ovat kestävää sorttia ja tykkäävät lihani mausta :p

Ostin hyttysverkon/katoksen ötököitä varten, mutta nyt öisin on niin kuuma etten voi olla edes lakanan alla ja näin ollen olen suojaton ötököitä vastaan. Härveli maksoi 6 €, toivottavasti se siis toimii. Ensi yönä on sitten ensimmäinen testiajo.

1244709754_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Matkalla kauppaan on aina aikaa ottaa muutama valokuva :) Koululle on pystytetty uusi rakennus ja pihan muokkaus on vielä kesken. Koneet seisovat aina käyttöajan ulkopuolella tässä kadun varressa n. 300 metrin päässä koulusta. Uutta rakennusta ei ole vielä otettu käyttöön, mutta siellä näkyy jo olevan muun muassa verhot ikkunoissa.

1244710046_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä ei siis ole uusi koulurakennus vaan matkalle jäävä talo :)

Voin ilokseni todeta, että makutesti kirsikkajäätelön suhteen on tehty :) Ostin aamulla litran paketin ja maistelinkin sitä jo joku aika sitten. Jäätelön nimi on Spagnola Affogato all'Amarena, ja on samaa jäätelöä mitä Suomessakin oli myynnissä. Tämä on vielä parempaa kuin siinä pikkupurkissa :) Ehdottomasti suosikkini kaupan jäätelöistä, ei liian makea mutta kuitekin täyteläinen.

Jotenkin täällä tuntee itsensä välillä todella vanhaksi, jostain kumman syystä..Eilen illalla paikalliset olivat tuossa ulkona pelaamassa juorua ja peiliä :o Siis niitä pelejä joita pelattiin ala-asteella. Myös hippa ja toisten mätkiminen on suosittua. Kyllähän täällä aika käy varmasti välillä pitkäksi mutta peiliä :o  Ovathan nämä toki n. 5 vuotta nuorempia kuin minä, mutta silti. Laitan tämänkin seikan erilaisen kulttuuriin piikkiin :)

Sain tänään ensimmäisen kirjeeni, aivan mahtavaa, postia Suomesta :) Joku oli livauttanut kuoren oven ali, meillä kun ei täällä kynnystä ole "ulko-ovessa" ollenkaan :) Ystäväni oli nähnyt vaivaa ja kirjoittanut antamani kreikkalaisen osoitteen englanninkielisen lisäksi. Nyt on todistettu sekin, että kirjeet todella tulevat tänne perille asti.