1243888739_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään oli ne markkinoinnin tunnit ja eihän niillä mitään pystynyt oppimaan kun opettaja puhui jälleen vain kreikkaa. Yritin käyttää ajan hyödyksi ja opettelin kirjoittamaan kreikankielisiä sanoja :)

Käytiin ruokakaupassa ja ostin samalla viilentävää jalkarasvaa ja suihketta hyttesenpuremiin. Joku ötökkä puri minua kantapään sivusta ja kutina on sietämätöntä. Myös pieni polttelu ja kirvely kuuluu asiaan. Luulen että syyllinen on jonkin sortin mäkärä, koska ne saivat Suomessakin aikaan samanlaisia oireita. Mutta suihke on auttanut ja luulen toipuvani tästä entiselleen :)

Ostimme samaa vessapaperia kuin viimeksi, kukille tuoksuvaa carrefourin halpispaperia joka ajaa asiansa.  Jotenkin vaan huvittaa se kukkaistuoksu, ei siitä varmaan paljon tartu iholle kun pyyhkii..en muista Suomessa nähneeni tuoksuvaa vessapaperia mutta voin olla väärässäkin :)

Ylläolevassa kuvassa on kukka, jonka tänään näin tuossa asuntolan lähellä. Näyttää jonkin sortin sipulikasvilta, mutta pitäisi käydä tarkemmin tutkimassa asiaa. Mielestäni kukinto oli kaunis ja ihanan värinen ja ansaitsi tulla kuvatuksi :) Haluaisin löytää kunnollisen puutarhamyymälän, josta voisin ostaa joitain siemeniä kotiin vietäväksi. Mikäli oikein tulkitsin tullin sivuja, niin omaan käyttöön saa viedä jopa 2 kg siemeniä. Muutamia poikkeuksia lukuunottamatta.

Aurinko paistoi nätisti illalla kun tulimme kaupasta, jopa nätimminkin mutta minulla meni jonkin aikaa kaivaa kamera esille ja luulen että pilvet ehtivät jo hieman liikkua. Auringon valo heijastui pilvien raosta muodostaen säteitä ympäriinsä. Siinäpä tämän päivän ohjelma sitten olikin. Söimme vielä tämän päivää eilen tilattua pizzaa, 2 pizzan ostajalle tuli yksi kaupan päälle :) Hintaa tuli yhteensä 15 € ja jälleen kerran kuljetus ei maksanut mitään. Nyt kaikki on syöty ja huomenna ollaan jälleen kouluruoan armoilla:) 

1243888777_img-d41d8cd98f00b204e9800998e