Olin taas tänään reipas ja heräsin aamulla aikaisin ja kävelin keskustaan asioille. Postitin takkini ja yhden paidan Suomeen, jotta matkatavarat eivät painaisi niin paljoa. Tarkoitus oli lähettää useampikin paketti, mutta kirjatun kirjeen hinnaksi tuli 10 € ja maksu ylimääräisestä lentokilosta on 11 €. Joten eipä juuri kannata. Tavan kirjeenä lähettäminen olisi maksanut 7 euroa.

Matkalla keskustaan sain taas todistaa Kreikan kummallisuuksia :) Näin lammaslauman lähellä asuntolaa. Ne pysähtyivät kaivinkoneen viereen syömään ja jäivät siihen kun jatkoin matkaani. Mikään ei enää yllätä minua...

1247840909_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kävin myös "aamupalalla" kahvilassa, appelsiinimehua ja ananasjäätelöä. Tiedän, ei ole maailman terveellisin aamupala mutta oli niin kuuma että jäätelö tuntui oikeutetulta. Aamulla oli jo yhdeksän aikaan 27 lämmintä, päivän ylin lämpötila oli tänään 37 astetta, eli lämmintä riittää edelleen :)

Todennäköisesti lähdetään siis tiistai-aamuna 7.07 Intercity-junalla Ateenaan. Muut junat ovat tavallisia ja ajateltiin, että Intercity olisi mukavempi matkustaa ja ehkä tilavampi matkatavaroita ajatellen. En malta odottaa ensi viikkoa, pääsee meren äärelle, katsomaan nähtävyyksiä ja hyvällä tuurilla tutustumaan kreikkalaiseen kotiruokaan :)