Aikaa on vierähtänyt paluusta jo 5 kk, joista viimeisen 2 kk olen haaveillut paluusta Kreikkaan :) Tai no uudesta matkasta ja siitä, että kävisin moikkaamassa kavereita. Olen jutellut naamakirjassa muutamien siellä saatujen kavereiden kanssa ja matkakuume sen kun nousee.

Vaikka siellä monet asiat tuntuivat ikäviltä ja suomalainen ruoka vain haaveelta, silti kaipaan sitä aurinkoa, lämpöä ja rentoa olemista. Eikä siellä ollessa enää tajunnut miten lämmintä ja "ihanaa" siellä oli. Kaikkeen tottuu ja 3 kuukaudessa kaikki rupeaa tuntumaan normaalilta. Lomamatkat kestävät yleensä 1-2 viikkoa, joka on juuri sitä aikaa kun kaikki on niin ihanaa ja ihmeellistä. Meilläkin meni ne pari ekaa viikkoa huokaillessa miten ihanaa siellä on.

Aion säästää matkakassaa kevättä varten, en tiedä menenkö Kreikkaan vai vaikka Italiaan, mutta jonnekkin on päästävä :) Voisin ostaa lentolipun Ateenaan, mennä junalla Karditsaan, yöpyä jonkun oppilaan luona viikon pari ja palata takaisin Suomeen.  Ja tietysti käydä rannalla uimassa ja ottamassa aurinkoa :D Matka pitäisi tehdä vapun jälkeen, koska silloin luonto on vielä vehreä, merivesi saattaa olla hieman viileää mutta ainakin virkistävää :) Katsotaan mitä minä keksin tässä kevään aikana..