Tänä aamuna lähdettiin S:n kanssa tekemään keskustaan ostoksia ja löydettiin vihdoinkin meille tuuletin, ihanaa!!!!! Johan-merkkinen tuuletin oli tarjouksessa, 18,90 €. Siinä on n. metrin jalka ja kolme eri puhallusnopeutta.

Tuulettimen ostaminen olikin sitten omanlaisensa tapahtuma :) Ensin kaksi miesmyyjää kiisteli ilmeisesti siitä, kumpi meitä joutuu palvelemaan. Kun toinen oli saanut tämän englanninkielen taitoa vaativan tehtävän, hän ohjasikin meidät hetken kuluttua tiskin takana olevan naisen luo. Nainen otti puhelimen käteen ja soitti jonnekkin, sitten hän ojensi luurin minulle. Puhuin jonkun ventovieraan kanssa siitä, mitä haluaisin tietää. Luuri vaihdettiin pariin otteeseen minun ja naisen välillä, kunnes hinta oli varmistettu ja olin saanut sanottua, että otamme tuulettimen. Puhelun jälkeen kävi ilmi, että langan toisessa päässä oli ollut hänen poikansa, eikä suinkaan joku keski-ikäinen nainen niin kuin äänestä päättelin :)

Mutta saimme kuin saimmekin härvelin kotiin ja täällä se puhaltelee ykkösteholla viileää ilmaa huoneeseen :) Säästämme suurempien tehojen käytön heinäkuuhun ja todelliseen helteeseen :)Ja tietysti heti tuulettimen oston jälkeen opettaja vastasi viestiini ja ilmoitti, että yrittää etsiä meille jostain tuulettimen. Pääasia että asia on nyt kunnossa ja meillä hieman viileämpää täällä.

1244819234_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näin aikaisemmin yhden kenkäkaupan ikkunassa Adidaksen SuperStarit ja menin tänään sovittamaan niitä. Kävin niin kuin pelkäsinkin, ei ollut kokoja. Ainut koko oli hyllyssä oleva 42 :o Ajattelin että se siitä, tuurilla voin löytää toisen kaupan Karditsasta, joka myy niitä kenkiä. Ei mennyt kuin 5 minuuttia kun S bongasi Adidaksen kaupan, tai lähempää katsottuna liike oli Athlosport. Ja mitä näinkään ikkunassa, minun kengät :) Ja kokojakin oli, tosin osoittauduin isojalkaisemmaksi mitä muistin, kengät on kokoa 41 1/3 :) Eli ne 42 olisivat olleet melkein sopivat. Koetin 40 ja nekin mahtuivat, pyysin S:ää koettamaan niitä ja ne olivat hänelle sopivat joten tulin  siihen tulokseen, että otan isommat koska S:n kengän koko on 38 ja minun 39/40. Hintaa kysyessä nainen sanoi ensin 75 € ja sitten 60 €, joten en tiedä sainko alennusta vai en..halvat ne joka tapuksessa oli(maksoin siis kengistä 60 €). Kuvaa minulla ei ainakaan vielä ole kengistä, mutta niissä on musta pohjaväri, jossa on vaaleanpunaisi kukkia. Pohja ja kärki on valkoinen. Rakastan kenkiä, enkä malta odottaa että pääsen käyttämään niitä Suomessa :)

Kävin myös leikkuuttamassa tukkaani, koska pidennysten latvat on kauheassa kunnossa. Otsatukka sai myös samalla kyytiä. Asioiminen onnistui lähestulkoon ongelmitta, vain kuivauksen yhteydessä tarvittiin ulkopuolista tulkkia. Hiusten pesu, tasaus ja kuivaus maksoivat 16 €, ei ollenkaan paha hinta. 

Huomenna on ehkä edessä uusi reissu Neo Poroihin, tosin tällä kertaa en voi oleilla auringossa ollenkaan ja uiminenkin jää väliin. Iho on vieläkin paikoitellen punainen ja nahka alkaa kuoriutua isoina paloina. Ihanaa..mutta voiton puolella ollaan :) Ehkä viikon päästä pääsen sitten uudelleen uimaan.

Tässä vielä  kuva, jonka otin paikallisen sepän pajasta samalla kun odoteltiin taksia :)

1244820742_img-d41d8cd98f00b204e9800998e